Üçüncü olağan genel kurulumuz gerçekleşti.

Düzenlenen genel kurulda Elif Evke 2023-2025 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Divan Kurulumuzun Başkanı Federasyon Sekreterimiz Melek Üyük olurken, 2021-2023 Dönemi Yönetim Kurulu Üyemiz Sumru Orak Güler ve Yönetim Takımı Üyemiz Gamze Çelikcan Divan Kurulu üyeleri oldular.

Üyelerimiz ile STK başkan ve temsilcilerinin katıldığı Genel Kurulumuzda oy birliği ile başkan seçilen Elif Evke yeni dönemde de çalışmalarımızın yükselen bir ivme ile devam edeceğini söyleyerek deprem bölgesi ve Samandağ BUSADER İlkokulu için çalışmaların süreceğini belirtti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından 2021-2023 Dönemi Başkanı Tülin Günbatılı ve ardından Federasyon Başkanımız Zerrin Özgüle’nin konuşmalarıyla başlayan toplantı, faaliyet raporu videosunun izlenmesi, denetim kurulu raporunun okunması, hesap ile bilançonun sunumu ve ibralanmalarıyla sürdü. Yeni tüzük değişikliklerinin onaylanması, Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile yüksek danışma, denetim ve disiplin kurulları üyelerinin seçimiyle sürdü. Elif Evke, Geçmiş Dönem Başkanı Tülin Günbatılı’ya çiçeğini takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Dilek ve temenniler bölümünde misafirlerimizden KALDER Şube Başkanı Emin Direkçi, RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, üyelerimizden Fatma Akalp ve BUSADER FEDERASYONU Kurucu başkanı Zerrin Özgüle geçmiş dönem başkanı ve yönetimini kutlayarak , yeni dönem yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.