Sanart Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği

SanArt Busader2024-04-24T18:48:47+03:00

MİSYONUMUZ

Sağlık ve eğitim alanlarında küresel ve toplumsal önceliklere göre projeler üretmek ve farkındalık yaratmak.

VİZYONUMUZ

Misyonumuzu gerçekleştirme yolunda ulusal ve uluslararası platfomlarda hizmet vermek.

KURULUŞ AMACIMIZ

Dernek, bir toplumun sağlıklı olarak gelişmesinin en önemli unsurlarından olan sanatın iyileştirici gücünden yararlanılması üzere bireylerin sanata olan ilgisini arttırmak, eğitim çalışmaları ile sanatı günlük hayatın bir parçası haline getirmek ve yeni yetişen nesilleri sanata yönlendirmek, bireylerin fiziksel ve ruhsal sağlığını korumasında sanatın rolünü arttırabilmek, sağlık ve eğitim alanlarındaki çalışmaları sanatla birleştirebilmek, sanat konusunda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vererek, ülkemizdeki sanat faaliyetlerini ileriye taşıyacak sanatçıların yetişmesine, daha ileri düzeyde eğitim almalarına ve uluslararasında ülkemizi temsil etmelerine katkıda bulunmak, benzer amaçlı faaliyet gösteren derneklerle işbirliği içerisinde farkındalık arttırıcı çalışmalar yapılması amacıyla kurulmuştur.

DERNEKLERİMİZ

Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği